2011. november 19., szombat

Fasza kis gombáshús

Annyi az egész, hogy a serpenyőben frankón átpirított hagymára (minden főzés ezzel kezdődik), rácsesszük az előre befűszerezett tarjánkat (só, bors, paprika, kömény), kisütjük egy darabig, aztán hozzábaszunk még némi befőttes gombát (előre felszeltet vegyünk). A gomba levében még picit főzzük a dolgot, amíg össze nem sűrűsödik a lötty, meg nem pirul a gomba.
Na ha eddig minden kész, akkor az ezzel párhuzamosan megfőtt rizzsel tálalhatjuk. A rizset ízlés szerint fűszerezhetjük majorannával/bazsalikommal/oregánóval (green decorative bullshit), de igazából csak annyi a lényeg, hogy faszán sós legyen és a husi löttyével átitassuk. Az eredmény:
A husi alig látszik a gombás-hagymás csodától, de tessék elhinni: ott van. Nem is kevés és kurvára zsíros, finom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése